Pogledajte šta je Tepić uradio u poslednjem napadu protiv Krasnog oktobra /VIDEO/

Izvor: Blic, 05.Nov.2014, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte šta je Tepić uradio u poslednjem napadu protiv Krasnog oktobra /VIDEO/

Košarkaši Partizana pretrpeli su i četvrti poraz u Evrokupu, još ne znaju za pobedu, a na gostovanju Krasnom oktobru mogli su bar do produžetka.

Crno-beli su izgubili u Volgogradu sa 61:59, iako su imali devet sekundi do poslednjeg zvuka sirene za poslednji napad, nakon što je ruski tim promašio trojku.

Đorđe Gagić je posle velike borbe uspeo da uhvati loptu i doda je do Tepića, a iskusni bek >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Partizana kao da nije znao šta da uradi, mogao je da krene pod koš i bar iznudi faul, ili da proigra Milutinova, ali je umesto toga krenuo, pa stao i povukao se unazad, da bi na kraju šutirao trojku za pobedu slabijom, levom rukom.

Lopta je završila na obruču, a i sam Tepić bio je razočaran kako je okončao akciju bar za produžetak na gostovanju u Volgogradu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.