Podrška: Ko je Stefan Mitrović koji je skinuo provokativnu zastavu u Humskoj?

Izvor: Blic, 15.Okt.2014, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška: Ko je Stefan Mitrović koji je skinuo provokativnu zastavu u Humskoj?

Štoper srpske reprezentacije Stefan Mitrović čovek je koji je obustavio operaciju velike provokacije domaće publike u Humskoj na susretu Srbije i Albanije, a zastava mape Velike Albanije, koja je uz pomoć drona oblećala stadion Partizana ubrzo je skinuta upravo uz pomoć njega.

Kada se pogleda snimak, jasno se vidi da Mitrović, koji je skokom nekako uspeo da dohvati zastavu, a onda mirno nastavi da vuče kanap kako bi spustio dron, ne želi ničije obeležje da gužva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili cepa, iako nije u tom trenutku ni znao da to nije prava mapa ili zastava Albanije.

Uprkos njegovom mirnom potezu i nastojanju da utakmica ponovo počne, igrači Albanije su dotrčali do defanzivca Srbije i počeli da ga guraju i stvaraju gužvu iz čega se izrodio pravi haos.

Nije ovo debi Mitrovićev, ali kao da jeste, jer mu je tek druga utakmica u dresu "orlova", a ni kriv i dužan je dopao u situaciju, čini se, režirane akcije, Albanaca, jer naš fudbaler nije uradio ništa što bih do te mere naljutilo da krenu sa gužvom. Možda ni igrači Albanije nisu znali šta je na zastavi, mada čisto sumnjamo u to.

Mitrović, koji je 22. majaj 1990. godine rođen u Beogradu, započeo je profesionalnu karijeru u Petržalci iz Bratislave, a onda se posle Zbrojovka Brna vratio u domovinu, tačnije u Metalac iz Gornjeg Milanovca. Tu se malo zadržao, jer je već u 2012. godini našao angažman u Kortriku gde je postigao jedina tri gola u karijeri.

Ipak, čekala ga je selidba u Benfiku gde je bio najavljen kao član tadašnje velike srpske kolonije, ali se nije izborio za poziciju, te je odatle nastavio put, ovoga puta u komšijsku Španiju. Valjadolid ga je predstavio kao veliko pojačanje, ali je to bila samo pozajmica, tako da je od ove sezone član nemačkog Fajburga.

Utakmica se nije nastavila zbog tuče igrača i velikog haosa, ali sigurno ne bi postojala ni nada da se ona nastavi ukoliko bi zastava Velike Albanije nastavila da leti na dronu iznad stadiona, tako da je Mitrović uradio jedini normalan potez za kojim bi sigurno svaki srpski igrač, bez mržnje ikakve i drugih razloga osim nastavka utakmice, uradio... Samo što se čini da je bio potreban okidač kako bi pištolj opalio.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BRAVO, STEFANE! Mladi Mitrović skinuo zastavu velike Albanije

Izvor: Blic, 15.Okt.2014

Štoper srpske reprezentacije Stefan Mitrović čovek je koji je obustavio operaciju velike provokacije domaće publike u Humskoj na susretu Srbije i Albanije i skinuo zastavu sa mapom tzv. velike Albanije koja je uz pomoć drona nadletala stadion Partizana...Kada se pogleda snimak, jasno se vidi da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.