BRAVO, STEFANE! Mladi Mitrović skinuo zastavu velike Albanije

Izvor: Blic, 15.Okt.2014, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO, STEFANE! Mladi Mitrović skinuo zastavu velike Albanije

Štoper srpske reprezentacije Stefan Mitrović čovek je koji je obustavio operaciju velike provokacije domaće publike u Humskoj na susretu Srbije i Albanije i skinuo zastavu sa mapom tzv. velike Albanije koja je uz pomoć drona nadletala stadion Partizana.

Kada se pogleda snimak, jasno se vidi da Mitrović iz skoka dohvatio zastavu, a zatim mirno nastavio da vuče kanap kako bi spustio i dron. Sve vreme se ponašao dostojanstveno, nije provocirao albanske fudbalere, niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je zastavu gužvao ili cepao, iako mu to niko od domaće publike na stadionu sigurno ne bi zamerio.

Uprkos njegovom mirnom potezu i nastojanju da se utakmica nastavi, igrači Albanije su dotrčali do defanzivca Srbije i počeli da ga guraju i stvaraju gužvu, iz čega se izrodio haos.

Nije ovo debi Mitrovićev, ali kao da jeste, jer mu je tek druga utakmica u dresu "orlova", a ni kriv i dužan dopao je u ovu situaciju.

Mitrović, koji je 22. maja 1990. godine rođen u Beogradu, započeo je profesionalnu karijeru u Petržalci iz Bratislave, a onda se posle Zbrojovka Brna vratio u domovinu, u Metalac iz Gornjeg Milanovca. Tu se malo zadržao, jer je već u 2012. godini našao angažman u Kortriku, gde je postigao jedina tri gola u karijeri.

Ipak, čekala ga je selidba u Benfiku, gde je bio najavljen kao član tadašnje velike srpske kolonije, ali se nije izborio za poziciju, te je odatle nastavio put, ovoga puta u susedn Španiju. Valjadolid ga je predstavio kao veliko pojačanje, ali je to bila samo pozajmica, tako da je od ove sezone član nemačkog Frajburga.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.