Počinju akcije širom Evrope za pomoć Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju akcije širom Evrope za pomoć Partizanu!

Danas je to i potvrđeno na zvaničnom klupskom sajtu.

Košarkaški klub Partizan već nekoliko godina pokušava da se izbori sa velikim finansijskim problemima.

I navijači crno-belih su u više navrata organizovali akcije za pomoć klubu, a ove godine će se to činiti i u dijaspori, zahvaljujući Fondaciji ''Pučisti''.

Partizan je, tim povodom, danas potvrdio da će tokom proleća u više evropskih gradova biti organizovano >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekoliko sastanaka na kojima će biti dogovoreni konkretni koraci za pomoć našem najtrofejnijem košarkaškom klubu.

''Fondacija 'Pučisti', osnovana je 2012. godine a njeni predstavnici se nalaze u Ajndhovenu, Skoplju, Beču i drugim gradovima.

Njihov cilj je da sinhronizovanim aktivnostima pomognu rad KK Partizan NIS.  Prvi korak biće učinjen ovog februara, za kada je zakazan sastanak članova i prijatelja fondacije u Minhenu.

Početkom marta, novi sastanak će biti održan u Beču dok je sastanak u Pragu planiran za april'',
navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka,   Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.