Pjer Boja: Čekam razrešenje spora sa Partizanom

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Apr.2011, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjer Boja: Čekam razrešenje spora sa Partizanom

Povratak Pjera Boje u Partizan neslavno se završio. Crno-beli su nisu bili zadovoljni igrama kamerunskog napadača, pa su odredili obeštećenje od 350.000 evra. Boja je tada imao drugu verziju priče, a sve se završilo tužbom Kamerunca protiv Partizana. O tome je nekadašnji prvotimac crno-belih govorio za rumunske medije:

U Sporu sam sa Partizanom. Pristao sam da se vratim u Srbiju, u Partizan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << razlog je bilo igranje u Ligi šampiona. Kasnije, odnosi sa Upravom su prilično zahladneli, nezadovoljstvo je raslo. Obratio sam se međunarodnim instancama i čekam da se spor razreši, pa ponovo mogu da se vratim fudbalu – rekao je Boja.
Da li postoji mogućnost da se vratite u rumunski fidbal, bili ste član Rapida iz Bukurešta?
Zašto da ne. Ako imate neku ponudu za mene iz Rumunije javite mi. Pratim i dalje ovdašnju ligu, često se čujem da nekima od bivših saigrača. Volim zemlju, ljudi vole mene, pa ne bih imao ništa protiv da se vratim.
Pjer Boja je u dva navrata za Partizan odigrao ukupno 71 meč i postigao je 12 golova. Ostao je poznat po promašenom odlučujućem jedanaestercu protiv slovačke Artmedije u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i dugom golgeterskom postu, možda i najdužem kad su u pitanju stranci u srpskom fudbalu.  

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miljenović na vratima Partizana

Izvor: RTS, 26.Apr.2011

Nenad Miljenović, najbolji igrač juniorske Evrolige, izjavio je da su ostale da se obave samo formalnosti pre potpisivanja profesionalnog ugovora sa Partizanom. Crno-beli će timu iz Železnika morati da uplate 150.000 evra obeštećenja...Partizan je na pragu dovođenja novog pojačanja. Najbolji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.