Petrović i Stanojević za bolje romantične veze

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 04:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović i Stanojević za bolje romantične veze

Na Staroj Karaburmi je prometno u oba smera. Kapiten Bojan Šaranov (Makabi Haifa), Danilo Nikolić (Karabukspor) i Saša Marković (Partizan) su već digli sidro, njihovim stopama se spremaju Veseljko Trivunović i Nikola Simić, ali uprava plavo-belih ne sedi skrštenih ruku i sve čini da OFK Beograd i u narednoj sezoni ima jak tim.

Posle Miloša Mijića (Radnički, Nova Pazova) i Danijela Gašića (Napredak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kruševac), od četvrtka su stanovnici Omladinskog stadiona postali i vezisti – Ivan Petrović (33), povratnik iz Etnikosa iz Ahne i Igor Stanojević (20), uzdanica PKB iz Padinske Skele.
- Ivana poznajem dugo, još iz perioda kada je bio kadet. Drago mi je što se vratio na mesto uspeha i nadam se da će iskustvom i znanjem pomoći mlađima. Igrači kao što je Stanojević od njega mogu dosta da nauče. Igoru tek predstoji lepa karijera. Verujem da će obojica biti prava pojačanja – istakao je Slobodan Santrač, potpredsednik OFK Beograda zadužen za sportska pitanja.
Ivan Petrović će posle četiri godina ponovo obući plavo-beli dres: 
- Srećan sam zbog povratka kući. Uvek me je vukla nostalgija. Nadam se da ću prikazati još više nego u prvoj epizodi na Staroj Karaburmi.
Igor Stanojević je sijao od sreće:
- Došao sam u veliki klub, poznat po davanju šanse mladim igračima. Daću sve od sebe i pokušati da se nametnem šefu stručnog štaba. Uz igrača kakav je Ivan Petrović, može samo da se napreduje.
Romantičari najavljuju nove novajlije...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Partizan se okrenuo starom znancu: Vraća se Žuka?

Izvor: S media, 01.Jul.2011

Odlasci Radosava Petrovića, Ljubomira Fejse i Milana Smiljanića napravili su dosta problema u veznom redu Partizana. ..Iako su stigli Dejan Babić iz BSK-a i Saša Marković iz OFK Beograda, pozicija zadnjeg veznog, na kojoj je Partizan bio najjači prethodnih sezona ostala je "okrnjena", a tu su...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.