Izvor: Piplmetar.rs, 03.Okt.2022, 06:30

Petrić o današnjem Partizanu: „Svi me pitaju da li je ovo najbolja utakmica, ali mene to ne opterećuje…“

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić rekao je da su njegovi igrači u današnjem meču protiv Vojvodine u Tremendous ligi Srbije „odradili svoj posao“.
„Svi me pitaju da li je najbolja partija, ali mene to ne opterećuje. Meni je bitno da su se momci koncentrisali i da su odradili svoj posao“, rekao je Petrić za Arenu sport posle utakmice.
Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Vojvodine sa 4:1, u utakmici 13. kola Tremendous lige Srbije.
„Mogli smo ranije da damo gol… Dali smo ta dva gola… Igrači Vojvodine sam u nekom trenutku to i poklonili, ali smo mogli i ranije da postignemo dva gola. Zadovoljan sam kako su momci odradili posao, ali to treba da zaborave jer je u četvrtak nova utakmica i novo dokazivanje“, rekao je Petrić.
Fudbaleri Partizana će naredne nedelje prvo gostovati Kelnu u Ligi konferencija, a potom Voždovcu u Tremendous ligi, dok će dočekati TSC.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Petrić posle trijumfa nad Vojvodinom: Sjajan posao koji moramo brzo da zaboravimo

Izvor: RTS, 03.Okt.2022

Trener Partizana Gordan Petrić rekao je posle pobede svog tima nad Vojodinom da je zadovoljan igrom svoje ekipe, ali da ona mora što pre da se zaboravi pošto crno-bele već u četvrtak očekuje utakmica protiv Kelna u Ligi konferencije. . Partizan je u derbiju Superlige...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.