Читај ми!

Petrić posle trijumfa nad Vojvodinom: Sjajan posao koji moramo brzo da zaboravimo

Trener Partizana Gordan Petrić rekao je posle pobede svog tima nad Vojodinom da je zadovoljan igrom svoje ekipe, ali da ona mora što pre da se zaboravi pošto crno-bele već u četvrtak očekuje utakmica protiv Kelna u Ligi konferencije.

Partizan je u derbiju Superlige savladao Vojvodinu 4:1, a Petrić je zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

"Momci su sjajno odradili svoj posao. Mogli smo ranije da damo gol, postigli smo dva koja su nam igrači Vojvodine poklonili, ali pre toga smo mogli da postignemo dva, rekao Petrić posle utakmice u Humskoj.

Ipak, crno-bele već u četvrtak očekuje duel sa Kelnom u Ligi konferencije, pa strateg Partizana smatra da pobeda u Superligi mora što pre da se zaboravi.

"Zadovoljan sam kako smo odradili posao, ali momci to moraju što pre da zaborave, jer nas očekuje utakmica u četvrtak protiv Kelna i novo dokazivanje. Očekujem totalno drugačiju utakmicu", rekao je Petrić.

Petrić je dodao da je pitanje fizičke spreme usko vezano i sa psihološkim stanjem ekipe.

"Opet moram da kažem, kada sve ide kako treba onda izgleda i da su igrači spremni. Oni su bili isti i prvi dan kad smo bili, rekao sam da su bili nervozni, a ta nervoza dosta utiče i na fizicku spremu. U tom slučaju i na igru. Ne, oni su rasterećeni i pružaju ono šta mogu", zaključio je Petrić.

Utakmicu protiv Kelna crno-beli igraju u četvrtak od 21.00 sat u Nemačkoj, a direktan prenos je na Prvom programu RTS-a.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво