Izvor: RTS, 01.Okt.2022, 14:56

Petrić: Vojvodina izazov i novo dokazivanje

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić uoči derbija 13. kola Superlige protiv Vojvodine, uz kraći osvrt na pretrpljen poraz u Kupu Srbije, istakao je kvalitete suparnika i da je to mnogo važan duel za nastavak danje igre tima.
Crno-beli dočekuju Novosađane u Humskoj u nedelju od 19 sati, četiri dana nakon šokantne eliminacije od Radničkog iz Sremske Mitrovice u Kupu Srbije posle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << penala, ali je strateg crno-belih istakao da to treba da prevaziđu.

"U fudbalu, kao u životu, mora da se zaboravi šta je bilo i okrenuti se novom izazovu i dokazivanju.", rekao je Petrić.

Petrić se ipak osvrnuo na promašenu seriju penala istakavši da ne zamera igračima na igri protiv Radničkog, ali da je za Ginisa da se promaše sva četiri penala što je bilo krajnje neočekivano.
"Mogu da razumem sve, ali penale ne znam da li se to ikad desilo da neko promaši četiri zaredom. Možda smo ušli u Ginisovu knjigu rekorda. Bar da po nečemu ostanemo upamćeni, ili ja kao trener", istakao je Petrić i naglasio da će, uprkos svemu, dobiti podršku navijača protiv Vojvodine.
Strateg crno-belih je ukratko analizirao kvalitete suparnika Vojvodine i istakao da je predstojeći derbi vrlo važan za naredni period i igre tima.
"Rival ima velike planove ove sezone, ekipa ima brzinu, fudbalski najinteligentnijeg igrača koga sam video do sada (Nemanja Nikolić, prim aut). Nadam se da su igrači spremni i koncentrisani, meč nam dosta donosi. Ovo nam je zamajac za naredni period.", izjavio je Petrić na konferenciji za medije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Petrić analizirao Vojvodinu i “peh” u Kupu: “Brine me što smo promašili četiri penala”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Okt.2022

Trener crno-belih kritički je posmatrao neuspeh protiv Radničkog u Kupu Srbije Fudbaleri Partizana sastaju se sa Vojvodinom ove nedleje od 19 sati na stadionu u Humskoj u meču 19. kola Superlige Srbije. Pred ovaj duel na konferenciji za medije govorio je trener crno-belih Gordan Petrić koji je istakao...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.