Izvor: TvojPortal.com, 07.Apr.2012, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Partizan je favorit

Izvor: vesti online
U senci fizičkog napada na Omara Tomasa košarkaši Crvene zvezde DIVA spremaju se za 209. večiti derbi sa Partizanom. Utakmica se igra u nedelju 8. aprila sa početkom u 21 sat, a posle sastanka predstavnika crveno i crno-belih sa Policijom, karata u slobodnoj prodaji neće biti, tako da će važiti sezonske ulaznice košarkaškog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Partizan, koji je domaćin na ovoj utakmici.


Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je danas da je ekipi teško da se koncentriše na predstojeći duel sa Partizanom, zato što su svi pometenifizičkim napadom na Tomasa.

"Pripremamo se za derbi, ali malo nas je sve ovo sa Tomasom poremetilo. Šokirani smo tim događajem, ali šta je tu je, idemo dalje. Pokušavamo da se fokusiramo na ono što se zove košarka. Mislim da će u svemu tome i Omar morati da napravi dodatan napor, ali pre svega da se fizički oporavi od povreda koje je dobio. Videćemo koliko će one uticati na to da li će igrati ili ne, a konačnu odluku donećemo pred početak meča. Teško je govoriti o košarci u ovom trenutku, ne mogu previše da komentarišem jer sam baš šokiran" rekao je Pešić.

Svetislav Pešić je pokušao da govori i o predstojećoj utakmici u petom kolu Superlige, protiv desetostrukog uzastopnog šampiona Partizana.

"Ne možemo baš da se pohvalimo da imamo konstantnu formu, iako smo po mom mišljenju protiv Hemofarm i Vojvodine odigrali dobre utakmice. Te su nam utakmice pokazale, na koga možemo dalje da računamo. Nisam nasjrećniji kako smo odigrali utakmicu sa Megom, ali nema nikakvog razloga da sa Partizanom i ovog puta ne odigramo kao i u prethodnim mečevima ove sezone. Smatram da je sa aspekta kvaliteta igre to bilo na dosta dobrom nivou. Očekujem da će sudije, biti na nivou derbija i da suđenje Crvenoj zvezdi neće biti kao u prethodne četiri utakmice, da će arbitri pokazati bolju koncetraciju i pripremu i veći respekt za ono što mi radimo".Opsirnije procitajte na ovom linku.

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.