Pecarski već pronašao novi klub i igraće sa Gagićem

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pecarski već pronašao novi klub i igraće sa Gagićem

Košarkaš koji je do danas bio član Partizana po svemu sudeći ima novi klub.

Marko Pecarski je, na iznenađenje svih, zatražio raskid ugovora sa Partizanom, nakon čega je i dobio crno-bele pred Arbitražnim sudom.

Nije bio zadovoljan statusom u klubu nakon dovedenih pojačanja, pa će svoju sreću tražiti, po svemu sudeći, u Grčkoj.

"Gazeta" iz Grčke piše da je Marko Pecarski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaša u ovom trenutku, nadomak Arisa.

Očigledno da je Aris spreman da mu ponudi minute koje on želi, a u narednim danima bismo mogli i da saznamo da li će definitivno visoki igrač potpisati ugovor sa Grcima.

Nije to sve.

Isti izvor navodi da je Đorđe Gagić, doskorašnji centar Partizana, takođe nadomak potpisivanja ugovora sa ovim grčkim klubom iz Soluna.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.