Pazarci se nadaju senzaciji protiv Partizana

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci se nadaju senzaciji protiv Partizana

Tako bi mogli da ostanu u trci za plasman u plej-of.

Košarkaš Novog Pazara Tarik Brunčević rekao je danas da njegova ekipa nema šta da izgubi na gostovanju Partizanu, u okviru devetog kola B grupe Superlige Srbije.

"U grupi je bilo turbulentno. Mnogi su nas otpisali, ali vezali smo tri pobede i još imamo šansu da se nađemo u polufinalu plej-ofa. Protiv lidera treba da damo sve od sebe, da izvučemo ono najbolje iz svakog pojedinca", rekao je Brunčević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Partizan je prvi u B grupi sa svih osam pobeda, dok je trećeplesirani Novi Pazar na skoru 4/4.

"Pokazali smo da nismo za potcenjivanje. Uz neku dozu sreće, možda možemo da se nadamo iznenađenju", ocenio je Brunčević.

Partizan i Novi Pazar igraju sutra od 20.00 u beogradskoj Hali "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri: Očekujem motivisan Novi Pazar

Izvor: B92, 25.Maj.2019

Trener Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč devetog kola Superlige protiv ekipe Novog Pazara, kaže da očekuje motivisanog rivala...Crno-beli su lideri Grupe B sa osam pobeda, dok ekipa Novog Pazara ima skor od četiri trijumfa i četiri poraza..."Pre 15 dana smo odigrali zanimljivu, tvrdu, utakmicu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.