Brunčević: Protiv Partizana nemamo šta da izgubimo

Izvor: SandzakPress.net, 25.Maj.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brunčević: Protiv Partizana nemamo šta da izgubimo

Košarkaš Novog Pazara Tarik Brunčević rekao je danas da njegova ekipa nema šta da izgubi na gostovanju Partizanu, u okviru devetog kola B grupe Superlige. “U grupi je bilo turbulentno. Mnogi su nas otpisali, ali vezali smo tri pobede i još uvek imamo šansu da se nađemo u polufinalu plej-ofa. Protiv lidera treba da damo sve od sebe, da izvučemo ono najbolje iz svakog pojedinca”, rekao je Brunčević. Partizan je prvi u B >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << grupi sa svih osam pobeda, dok je trećeplesirani Novi Pazar na skoru 4/4. “Pokazali smo da nismo za potcenjivanje. Uz neku dozu sreće, možda možemo da se nadamo iznenađenju”, ocenio je Brunčević. Partizan i Novi Pazar igraju sutra od 20 časova u beogradskoj Hali Aleksandar Nikolić.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

NEMAJU ŠTA DA IZGUBE: Evo šta je trener Novog Pazara rekao pred meč sa crno-belima

Izvor: Kurir, 25.Maj.2019

Košarkaš Novog Pazara Tarik Brunčević rekao je danas da njegova ekipa nema šta da izgubi na gostovanju Partizanu, u okviru devetog kola B grupe Superlige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.