Pavlović došao da pomogne Partizanu

Izvor: Beta, 11.Feb.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović došao da pomogne Partizanu

BEOGRAD, 11. februara 2014. (Beta) - Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je u utorak da je potpisao za crno-bele jer želi da pomogne klubu koji se nalazi u teškoj situaciji.

"Želim da zahvalim svima iz kluba na dobrom prijemu, prezadovoljan sam. Od uprave do saigrača svi su me prihvatili. Daću sve od sebe da ispunim očekivanja navijača, da postignemo što bolje rezultate. Od Partizana se uvek očekuju titule i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << je Pavlović na konferenciji na novinare.

Pavlović je sa Partizanom potpisao ugovor do kraja sezone, a u novom klubu nosiće dres sa brojem osam.

"Uvek je postojala želja da budem član Partizana. Teška je situacija i sada se pojavila obostarna želja, došao sam da pomognem. Koliko vidim, svi ozbiljno treniraju i ovakvim radom mogu da se očekuju samo titule", dodao je Pavlović.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vujošević želi da Partizan ostavi dobar utisak

Izvor: Beta, 11.Feb.2014

BEOGRAD, 11. februara 2014. (Beta) - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u utorak da ne treba očekivati da će crno-beli igrati u punoj snazi protiv Žalgirisa u Evroligi, ali da će njegova ekipa pokušati da ostavi što bolji utisak..."Još smo u nekoj fazi oporavka od serije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.