Pavlović: Prijaju pohvale, ali žalim za pobedom nad Zvezdom

Izvor: RTS, 04.Mar.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović: Prijaju pohvale, ali žalim za pobedom nad Zvezdom

Mladi defanzivac Partizana Strahinja Pavlović kaže da mu prijaju pohvale za debitanski nastup u večitom derbiju protiv Crvene zvezde (1:1), ali da ostaje žal za pobedom.
Sedamnaestogodišnji fudbaler, u tek drugoj utakmici za prvi tim crno-belih, oduševio je na 159. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << večitom derbiju i bio jedan od najbolji aktera, jer je potpuno zaustavio Ričmonda Boaćija.

"Ne mogu da opišem rečima sreću zbog toga što sam upisao svoj prvi derbi. Po završetku utakmice dobio sam mnogo čestitki i pozitivnih komentara što mi posebno znači, jer smo svi svesni značaja utakmice, a posebno pritiska koji svi imaju kada se mladi igrač nađe na ovako odgovornom zadatku", rekao je Pavlović za sajt Partizana.
On je dodao da je sve vreme imao podršku saigrača i trenera Zorana Mirkovića i da su se trudili da skinu pritisak sa njega.
"Iako prijaju sve reči hvale, svestan sam da je ovo tek početak i da stvari ne daj Bože mogu da se promene. Ispred mene je još mnogo rada i znoja".
Pavlović je priznao da ga je žuti karton u ranoj fazi meča, u 16. minutu, dosta poremetio.
"Morao sam posle da budem mnogo oprezniji u duelima i ispred gola reagujem drugačije, da ne bih svoj tim doveo u problem. Ni kod jednog starta nisam imao nameru nikoga da udarim i mislim da bi svaka druga kazna bila prestroga. Presrećan sam jer smo delovali kao tim, borbeno, sa istim žarom za pobedom, a opet ostaje žal što nismo trijumfovali. Opet, igraće se još".
Partizan već u sredu igra protiv drugoplasiranog Radničkog, a Pavlović ističe da je taj meč čak i teži nego protiv Crvene zvezde.
"Radnički ima impozantnu seriju pobeda i želeće da to nastavi, a mi imamo želju da taj niz zaustavimo i to baš kod nas na stadionu. Kod nas praktično nema predaha, moramo sva moguća igračka sredstva da upotrebimo, a znamo da imamo i igrače koji će biti pod suspenzijom", zaključio je Pavlović i pozvao navijače da pomognu ekipi protiv Nišlija.
Utakmica 25. kola Superlige Partizan - Radnički igra se u sredu od 18 sati na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pavlović: Prijaju pohvale, ali žalim za pobedom nad Zvezdom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2019

Mladi defanzivac Partizana Strahinja Pavlović kaže da mu prijaju pohvale za debitanski nastup u večitom derbiju protiv Crvene zvezde (1:1), ali da ostaje žal za pobedom...Sedamnaestogodišnji fudbaler, u tek drugoj utakmici za prvi tim crno-belih, oduševio je na 159. večitom derbiju i bio jedan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.