Pavlović: Prijaju pohvale, ali žalim za pobedom nad Zvezdom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović: Prijaju pohvale, ali žalim za pobedom nad Zvezdom

Mladi defanzivac Partizana Strahinja Pavlović kaže da mu prijaju pohvale za debitanski nastup u večitom derbiju protiv Crvene zvezde (1:1), ali da ostaje žal za pobedom.

Sedamnaestogodišnji fudbaler, u tek drugoj utakmici za prvi tim crno-belih, oduševio je na 159. večitom derbiju i bio jedan od najbolji aktera, jer je potpuno zaustavio Ričmonda Boaćija.

"Ne mogu da opišem rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sreću zbog toga što sam upisao svoj prvi derbi. Po završetku utakmice dobio sam mnogo čestitki i pozitivnih komentara što mi posebno znači, jer smo svi svesni značaja utakmice, a posebno pritiska koji svi imaju kada se mladi igrač nađe na ovako odgovornom zadatku", rekao je Pavlović za sajt Partizana.

On je dodao da je sve vreme imao podršku saigrača i trenera Zorana Mirkovića i da su se trudili da skinu pritisak sa njega.

"Iako prijaju sve reči hvale, svestan sam da je ovo tek početak i da stvari ne daj Bože mogu da se promene. Ispred mene je još mnogo rada i znoja".

Pavlović je priznao da ga je žuti karton u ranoj fazi meča, u 16. minutu, dosta poremetio.

"Morao sam posle da budem mnogo oprezniji u duelima i ispred gola reagujem drugačije, da ne bih svoj tim doveo u problem. Ni kod jednog starta nisam imao nameru nikoga da udarim i mislim da bi svaka druga kazna bila prestroga. Presrećan sam jer smo delovali kao tim, borbeno, sa istim žarom za pobedom, a opet ostaje žal što nismo trijumfovali. Opet, igraće se još".

Partizan već u sredu igra protiv drugoplasiranog Radničkog, a Pavlović ističe da je taj meč čak i teži nego protiv Crvene zvezde.

"Radnički ima impozantnu seriju pobeda i želeće da to nastavi, a mi imamo želju da taj niz zaustavimo i to baš kod nas na stadionu. Kod nas praktično nema predaha, moramo sva moguća igračka sredstva da upotrebimo, a znamo da imamo i igrače koji će biti pod suspenzijom", zaključio je Pavlović i pozvao navijače da pomognu ekipi protiv Nišlija.

Utakmica 25. kola Superlige Partizan - Radnički igra se u sredu od 18 sati na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pavlović: Prijaju pohvale, ali žalim za pobedom nad Zvezdom

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2019

Mladi defanzivac Partizana Strahinja Pavlović kaže da mu prijaju pohvale za debitanski nastup u večitom derbiju protiv Crvene zvezde (1:1), ali da ostaje žal za pobedom...Sedamnaestogodišnji fudbaler, u tek drugoj utakmici za prvi tim crno-belih, oduševio je na 159. večitom derbiju i bio jedan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.