Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2021, 19:47

Pašutin i Gordon pred Partizan: Igraćemo samo na pobedu

“Moramo da igramo dobru defanzivu protiv Perkinsa, Pejdža i Jaramaza. A da u reketu zaustavimo Veličkovića, Jankovića i Tomasa”, kaže trener Lokomotive

Partizan u sredu igra utakmicu koja bi mogla da mu odredi sudbinu ove sezone. U Beograd stiže Lokomotiva koja je pre šest dana bila bolja od Parnog valjka sa sedam poena razlike.

Sada će crno-beli juriti tu razliku, a očekivanja pred utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izneli su Jevgeni Pašutin, kao i bivši košarkaš crno-belih, Dru Gordon.

"Najvažnija stvar je da budemo agresivni u odbrani u Beogradu. Moramo da igramo dobru defanzivu protiv Perkinsa, Pejdža i Jaramaza. A da u reketu zaustavimo Veličkovića, Jankovića i Tomasa. Neophodno je da kontrolišemo pik en rol protivnika, da se naviknemo na fizički jaku igru i da budemo bolji u skoku. Ovo je važna utakmica, daćemo maksimum i igraćemo samo na pobedu", rekao je Pašutin.

Dru Gordon je ranije nosio dres Partizana pa zna otprilike šta može da očekuje.

"Biće to teška utakmica. Igrati u gostima nikada nije lako. I jedni i drugi imamo veliki ulog. Ali, mislim da smo odradili dobro pripremu utakmicu. Imam veru u igrače, da ćemo igrati čvrsto, zajedno i da ćemo pobediti", rekao je Dru Gordon.

Utakmica je na programu od 20 časova i 30 minuta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.