Partizanu ostaju bodovi protiv Napretka

Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu ostaju bodovi protiv Napretka

Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović registrovao je utakmicu 17. kola između Partizana i Napretka važećim postignutim rezultatom 3:2, pošto je Kruševljanima istekao rok za žalbu povodom lekarskog pregleda 16-godišnjeg Dušana Vlahovića.

- Delegat Rade Popović prilikom pregleda knjižica u Novom Sadu utvrdio je da Dušanu Vlahoviću nije upisan i overen lekarski pregled, koji je obavljen još 5. novembra. S obzirom na ovaj propust Popović nije dozvolio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pomenutom igraču da se nađe u protokolu i igra utakmicu u Novom Sadu. Ali suština je da je Vlahović imao obavljen lekarski pregled i protiv Napretka, samo je, ponavljam, greška što ljudi iz Partizana nisu to upisali i overili u knjižici. Mi smo imali taj papir o lekarskom pregledu, ovde se radi o klasičnom administrativnom propustu kluba - rekao je Bulatović za "Sportski žurnal".

Čak i da je bilo nekih neregularnosti, Napretku je istekao rok za žalbu.

- Rok za žalbu je bio dva dana. Kako se niko nije žalio, utakmicu sam registrovao postignutim rezultatom (3:2). Sve i da se Napredak žali postoji potvrda o lekarskom pregledu od 5. novembra, u koju smo u Zajednici imali uvid. U ovom slučaju sankcija oduzimanja bodova ne postoji, ali Disciplinska komisija ukoliko utvrdi da ima osnova može da kazni klub ili odgovorno lice novčanom ili vremenskom kaznom za ovaj propust.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.