Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2021, 23:01

Partizanu milionče u 24 sata, Sadik mu 25. golom doneo 500.000 evra (VIDEO)

Gotovo da se može reći da je Nigerijac postigao het-trik u pobedi nad Alkorkonom, jer je u potrazi za trećim golom iz penala pogodio prečku, a lopta protivničkog golmana u glavu pre nego što je ušla u mrežu

Partizan je sinoć pobedom nad kiparskim Anortozisom na premijeri u Ligi konferencija obezbedio 500.000 evra, 24 sata kasnije uspeo da zaokruži milionče. Pritom za drugi deo kolača njegovi fudbaleri nisu morali da se znoje, već samo da gledaju Umara Sadika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kako stiže do 25. gola za Alemeriju u Segundi i tako ispunjava bonus koji je Partizan petog oktobra prošle godine dogovorio sa poslovnim partnerom iz Španije.

Almerija je rastavila Alkorkon na proste činioce - 0:4, ponajviše zahvaljujući Nigerijcu koji je već u petom minutu probio čarobnu brojku za Partizan. Desetak minuta kasnije došao je 26. gol i to tako što je nekadašnji špic crno-belih pošteno izvozao čuvara pre nego što je poslao loptu iza leđa Himeneza. Sadik na papiru nije kompletirao het-trik, ali daleko od toga da uz ogroman faktor sreće nije pokupio zasluge za treći gol kojim je rešeno pitanje pobednika. Gađao je rašlje iz penala, lopta je pogodila prečku, a potom protivničkog golmana u glavu pre nego što je ušla u mrežu.

Nakon večerašnjeg duela, Sadik je dve utakmice daleko da donese Partizanu novu finansijsku injekciju, takođe od 500.000 evra. Meč sa Alkorkonom bio mu je 48. otkako je stigao u Španiju - za nedelju dana trebalo bi da upiše 49. nastup protiv Tenerifa, a ako sve bude išlo po planu, 4. oktobar je datum jubilarnog mu 50 nastupa, odnosno aktiviranja još jednog bonusa koji će usrećiti čelnike Partizana.

Beogradski klub doduše najviše priželjkuje glavnu premiju, a ubošće džek pot od 3.000.000 evra ukoliko se Almerija plasira u elitni rang španskog fudbala sa Sadikom u svom sastavu. Nakon večerašnje pobede koju je u 69. minutu zapečatio Alehandro Poco, Rohiblankosi su prišli na bod lideru Sporting Hihonu koji ima utakmicu manje. Ponferadina i Tenerife mogu da je preskoče u slučaju pobede.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.