Izvor: Sportal.rs, 14.Mar.2024, 10:17

Partizanu "gori pod nogama" u Evroligi, a sada su na zadatku koji nikad u istoriji nisu uspeli da reše

Košarkaši Partizana ovog četvrtka (20.30 sati) gostuju ekipi Barselone u 29. kolu Evrolige i nastavljaju borbu za plasman u doigravanje. Ekipa Željka Obradovića je šest kola pre kraja ligaškog dela takmičenja na granici - sa skorom 13-15 dele desetu poziciju, koja vodi u plej-in, sa Valensijom, dok je Barselona drugoplasirana (19-9).
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo gde gledati meč Barselona - Partizan u Evroligi

Izvor: Sportal.rs, 14.Mar.2024

Košarkaši Partizana ovog četvrtka od 20.30 gostuju Barseloni u 29. kolu Evrolige. Izabranici Željka Obradovića moraju da pobede ukoliko žele da se plasiraju u Top 10 fazu najelitnijeg klupskog košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu.

Nastavak na Sportal.rs...

GROBARE BOLI DOK GLEDAJU: Svi porazi Partizana na JEDNU loptu (VIDEO) Odlučivati šutem ili BRANITI zadnji napad?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024

Sreća prati hrabre!..Košarkaši Partizana od 20:30 igraju meč 29. kola Evrolige protiv Barselone, i to u Španiji, a četa Željka Obradovića pred sobom ima težak zadatak, kao i "potrebu" da pobedi, kako bi ostala u trci za mesta koja vode u plej-in...Crno-beli su nakon slabijeg starta sezone pronašli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BARSELONA – PARTIZAN Crno-beli na zadatku koji nikad u istoriji nisu uspeli da reše

Izvor: Sportal.rs, 14.Mar.2024

Košarkaši Partizana ovog četvrtka (20.30 sati) gostuju ekipi Barselone u 29. kolu Evrolige i nastavljaju borbu za plasman u doigravanje, a tok meča pratite uživo na Sportalu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.