Partizanovi prvotimci dobili ključeve od kola, dve ženidbe za vikend

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovi prvotimci dobili ključeve od kola, dve ženidbe za vikend

Fudbalerima Partizana su dodeljeni prvi automobili, što je dogovoreno pre nekoliko meseci, pošto je potpisan ugovor sa Audijem.

U Audi salonu u sredu su svečano svoje ključeve dobili prvotimci Živko Živković, Andrija Živković, Darko Brašanac, Fabrisio Silva Dornellas, šef stručnog štaba Partizana Zoran Milinković. Uz njih, ključeve najmoderinjih vozila A3 i A4 dobiće i Abubakar Oumaru i Valeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Božinov.

„U okviru ovog sponzorskog ugovora igrači, stručni štab i uprava Partizana dobili su na korišćenje 15 vozila marke Audi, i to modele Audi A3, A4 i A6, koji su specijalno konfigurisani sa izuzetnim motorima i paketima opreme. S obzirom da je Audi na globalnom nivou sponzor najvećim svetskim klubovima ‒ Bajernu, Realu, Barseloni i da njihovi vrhunski igrači uživaju u Audi vozilima, nadamo se da će i našim prvotimcima svaki trening i utakmica biti lakši uz naša vozila. Veliko mi je zadovoljstvo da ovim izuzetnim sportistima i članovima stručnog štaba našeg najuspešnijeg fudbalskog kluba uručim ključeve premijum automobila i želim svima lak put ka vrhu”, poručio je direktor „Porsche SCG” Slobodan Pešić.

Dve crno-bele svadbe za vikend

U Partizanu će imati dva razloga za slavlje - i Darko Brašanac i Živko Živković oženiće se ovog vikenda. Oba prvotimca Partizana prave svadbe na kraju ove nedelje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.