Izvor: Luftika.rs, 13.Maj.2024, 10:22

Počinje Novosadska nedelja ponosa i traje do 19. maja – pred posetiocima 19 događaja

Novosadska nedelja ponosa održaće se od ponedeljka, 13. do nedelje, 19. maja pod sloganom “Oduvek smo tu”, najavila je grupa “Izađi”.
Posetioce očekuje 19 događaja, koje grupa “Izađi” organizuje sa partnerskim organizacijama, navodi se u saopštenju i dodaje da će zainteresovni imati priliku da prisustvuju izložbama kvir autora, panel diskusijama na različite teme iz oblasti LGBTQI+ prava, nastupu domaćih dreg kraljica.
Otvaranje manifestacije zakazano je za ponedeljak, 13. maj u 13 časova, kada će biti predstavljeni ovogodišnji zahtevi i program, održana panel diskusija sa dugogodišnjim kvir aktivistima/kinjama, kao i multimedijalna izložba Dugine iskre “Arkadija – Gde smo bili?”.
Tokom Novosadske...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.