Partizanov tim za Astanu, Savo samo napadački!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov tim za Astanu, Savo samo napadački!

Ko će biti u startnoj postavi i za koga neće biti mesta?

Crno-beli nastavljaju svoju evropsku avanturu i to gostovanjem Astani u Kazahstanu, a ova utakmica dolazi u periodu kada Partizan igra sjajno.

Partizan ređa pobede, ona u "večitom derbiju" je samo podigla samopouzdanje timu Sava Miloševića, a nakon pobeda protiv Javora i Radničkog ekipa je stigla u Astanu gde bi problem mogla da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << predstavlja vremenska razlika i činjenica da je ekipa putovala čak pet sati.

Ipak, i pored toga crno-beli su spremni i očekujemo napadački Partizan sutra na utakmici koja počinje od 16:50.

Ko će biti starter?

Stojković je siguran na golu, u odbrani Miletić, Ostojić, Pavlović i Urošević, a u ostalim linijama tima bi moglo da bude problema za Miloševića, ali onih slatkih muka.

Zdjelara vidimo kao zadnjeg veznog, a Šćekić bi mogao da izgubi definitivno mesto u startnoj postavi imajući u vidu da se Natho u potpunosti uklopio u tim.

Tošić, Suma i Asano bi mogli da budu starteri u ofanzivnom delu veznog reda, a Sadik je skoro siguran kao napadač.

Dakle,

Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Natho - Tošić, Suma, Asano - Sadik.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ilić: Astana je prava domaćica, retko gubi bodove kod kuće

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2019, 09:08

Skoro 4.000 kilometara preletela je crno-bela ekspedicija ne bi li došla na noge Astani, u daleki Kazahstan. Totalna drukčiji meteorološki uslovi, drugačija vremenska zona, veštačka trava.. Sve će to biti otežavajuće okolnosti za četu Sava Miloševića danas od 16.50 u drugoj rundi Ligi Evrope. ...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.