Partizanov dečak obećao, uramiće dres!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2020, 17:44

Partizanov dečak obećao, uramiće dres!

Kakav debi za mladića Partizana.

Meč u Kruševcu će većini nas ostati upamćen po povredama Lazara Markovića i Mladena Živkovića, ali i po dosuđenom penalu oko kog se digla prašina.

Ipak, Nikola Čolić će pamtiti ovaj duel po prvencu u dresu Partizana i to na debiju.

"Iskreno vam kažem, sve mi ovo deluje kao san. Nisam mogao da zamislim lepši scenario na debiju. Dao sam premijerni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gol za voljeni klub u prvoj utakmici u superligaškoj konkurenciji", rekao je Nikola Čolić.

Podsetio je kako je sve izgledalo, mi napominjemo da je Sadik napravio fantastičan prodor eliminisavši četvoricu igrača protivničkog tima.

"Sadik je bio u šansi, ispratio sam akciju, bio koncentrisan, pratio razvoj događaja za slučaj da se lopta odbije meni. I - odbila se. Inače, jedva sam čekao da zakoračim na teren, bio sam presrećan kad mi je šef rekao da ulazim, to se ne moze recima opisati", rekao je Nikola Čolić.

Za kraj, rekao je da će dres uramiti.

"Dres iz Kruševca ću sigurno da uramim kao najlepšu uspomenu. Što se tiče slavlja, nema stajanja, očekuje nas već u sredu nova utakmica. Slavlje će biti na kraju sezone", rekao je Čolić.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.