Partizanov Miletić već pikirao rivala za treće kolo kvalifikacija, imao bi poseban motiv protiv njih!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov Miletić već ''pikirao'' rivala za treće kolo kvalifikacija, imao bi poseban motiv protiv njih!

Uskoro će novi žreb!

Partizan ove sezone na evropskoj sceni startuje od drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, gde će 25. jula i 1. avgusta odmeriti snage sa boljim iz dvomeča Konahs Kvej Nomads (Vels) - Kilmarnok (Škotska).

Ali, i pre Partizanovog starta u kvalifiikacijama, crno-beli će znati ko će ih čekati u trećem kolu ukoliko preskoče prvu prepreku, s obzirom da je žreb za treće kolo kvalifikacija zakazan za 22. jul.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Na tu temu pojedini fudbaleri crno-belih već počinju da pričaju, a desni bek Nemanja Miletić ne krije i kog protivnika bi želeo u toj fazi takmičenja.





''Voleo bih da Olimpiju izvučemo u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope'', poručio je Miletić, a prenosi ''Žurnal''.

Nije on ovo slučajno rekao, jer posle poraza u prijateljskoj utakmici sa Ljubljančanima (1:0), u kojoj je Partizan propustio sijaset odličnih prilika, crno-beli bi želeli da se što pre ponovo sastanu sa slovenačkim predstavnikom i pokažu da su kvalitetniji od njih.

Ono što je najvažnije uoči žreba za treće kolo, to je da će Partizan ponovo biti među nosiocima, a osim Olimpije, potencijalni rivali bi mogli da budu i austrijski Šturm, češki Jablonec i Mlada Boleslav, azerbejdžanska Gabala, hrvatski Osijek, švajcarski Lucern i Tun, danski Esbjerg...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

RTS najavio prenos "evropskog" meča Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jul.2019

U četvrtak, 11. jula Radnički će otpočeti novu sezonu i to duelom 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv estonske Flore. Iako je prva od dve utakmice trebalo da se igra u Nišu, UEFA je rotirala domaćinstva, pa će ekipe prvo odmeriti snage u Talinu, ali će građani ipak imati prilike da gledaju...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.