RTS najavio prenos evropskog meča Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jul.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS najavio prenos "evropskog" meča Radničkog

U četvrtak, 11. jula Radnički će otpočeti novu sezonu i to duelom 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv estonske Flore. Iako je prva od dve utakmice trebalo da se igra u Nišu, UEFA je rotirala domaćinstva, pa će ekipe prvo odmeriti snage u Talinu, ali će građani ipak imati prilike da gledaju ovaj meč, jer u programskoj šemi Radio-televizije Srbije stoji da će prenositi ovaj duel.

Početak meča zakazan je za 18 sati, a prenos je najavljen za RTS 2.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Nakon priprema u Sloveniji Radnički se vratio u Niš. Zbog rekonstrukcije terena na stadionu "Čair" prvotimci treniraju na Bubnju, gde su u toku završne pripreme za prvi "ispit" ove sezone.

Za Nišije će verovatno najveći problem u ovom dvomeču predstavljati činjenica da sami nisu odigrai nijednu takmičarsku utakmicu u ovom, bitno izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu, dok je prvenstvo Estonije u punom jeku.

Njihov rival trenutno je vodeći u najjačem prvenstvu ove baltičke zemlje i prilično je dominantan - izgubio je 2 puta, a samo jednom remizirao u 19 utakmica. Poslednji put poražen je 18. juna, a od tada je nanizao 3 trijumfa.

Inače, revanš na "Čairu" zakazan je za nedelju dana kasnije, 18. jula od 20:45. Ukoliko iz ovog dvomeča izađe kao bolji, Radnički će zaigrati protiv ovogodišnjeg polufinaliste Lige Evrope Ajntrahta iz Frankfurta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.