Partizane, požuri! Najveća zimska želja mogla bi da ode na drugu stranu!

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2018, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizane, požuri! Najveća zimska želja mogla bi da ode na drugu stranu!

U Partizanu ne kriju kog igrača jako žele da angažuju ove zime. Ali, da li im je vreme saveznik?

Pre nepune dve nedelje, sportski direktor Partizana Ivica Iliev priznao da je potencijalni povratak iskusnog levog beka Ivana Obradovića nešto na čemu u Humskoj vredno rade.

Iliev je tada potvrdio da su pregovori u toku, uz nadu da će oni biti uspešno okončani.

Još jednom ćemo podsetiti da je Obradović od 2015. godine član belgijskog Anderlehta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali da od početka ove sezone nije u planovima trenera ovog kluba i s obzirom da mu za šest meseci ističe ugovor, veliki su izgledi da će se ove zime rastati sa klubom iz Brisela.

Partizan, naravno, želi da tu situaciju iskoristi i angažuje veliko pojačanje, ali vreme prolazi, a na realizaciju se još uvek čeka.

Dodatni razlog za brigu u Humskoj mogla bi da bude i najnovija informacija koju je danas preneo ''Telegraf''. Prema njihovim saznanjima, želju da angažuje 30-godišnjeg Obradovića pokazao je i Standard iz Liježa koji je u protekle tri godine odlično upoznat sa kvalitetima srpskog fudbalera.

Standard trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli belgijskog šampionata, ima dva boda više od šestoplasiranog Anderlehta, a ukoliko zaista budu uporni oko Obradovića, Partizan bi mogao da ima dosta problema da ostvari svoju zimsku želju.

Zato će crno-beli morati da požure. U suprotnom...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pregovori počeli - Liverpul ruši rekord Premijer lige?

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2018, 14:51

Na "Enfildu" se priprema teren za posao koji će Liverpulu doneti ozbiljnu zaradu u najskorijoj budućnosti...Dok navijači čekaju da ekipa Jirgena Klopa pobere plodove dobrog rada u prethodnom periodu, čelnici Liverpula aktivno rade na ugovoru koji bi trebalo da postavi novi rekord u Premijer ligi..."Redsima"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.