Partizan zove navijače, meč sa Proleterom je POSEBAN! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan zove navijače, meč sa Proleterom je POSEBAN! (video)

Subotnja prvenstvena utakmica koju fudbaleri Partizana igraju na stadionu u Humskoj biće posebna u odnosu na sve prethodne.

Prvi takmičarski meč na domaćem terenu u 2019. godini fudbaleri Partizana odigraće u subotu protiv ekipe Proletera.

Biće to prvo gostovanje Proletera u Humskoj od ulaska u Super ligu, ali to nije ono što predstojeći meč čini posebnim.

Subotnja utakmica razlikovaće se u odnosu na sve prethodne koje je Partizan igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na nekadašnjem stadionu JNA zbog činjenice da će prvi put igrati na stadionu čiji je vlasnik!

U pauzi između jesenjeg i prolećnog dela sezone Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje Višeg suda i odbio sve tužbene zahteve, čime je Partizan pravosnažno postao vlasnik stadiona u Humskoj!

Zbog toga su igrači FK Partizan Nemanja R. Miletić i Svetozar Marković uputili poseban poziv navijačima da prisustvuju istorijskoj utakmici sa Proleterom i pomognu ekipi da ostvari prvi trijumf na stadionu koji je od ove godine u vlasništvu crno-belih.

Utakmica 23. kola Super lige Srbije između Partizana i Proletera igra se u subotu, 23. februara, sa početkom od 19 časova.

View this post on Instagram

Prvotimci Partizana će prvi put od osnivanja FK Partizan 4. oktobra 1945. godine odigrati utakmicu na stadionu Partizana (nekada stadion JNA) koji je sada i zvanično u vlasništvu JSD. Pred utakmicu 23. kola SLS FK Partizan-FK Proleter koja se igra u subotu 23. feb od 19h na stadionu Partizana @nemanja_73 i @markovicsvetozar5 vam poručuju: "Igrali smo na njemu i voleli smo ga svim srcem kao da je bio naš. Sada to zaista jeste jer je u našem vlasnistvu. Dođi i podrzi nas da opet pobedimo zajedno!"

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Feb 19, 2019 at 6:05am PST

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od srede u prodaji karte za Partizan - Proleter

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019

Karte za subotnji duel na stadionu u Humskoj naći će se u prodaji od srede...Vicešampion Srbije u drugom kolu prolećnog dela sezone dočekuje ekipu Proletera...Pošto je krajem januara Partizanu pravosnažno dodeljeno vlasništvo nad stadionom u Humskoj, subotnji meč će biti poseban, a u klubu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.