Od srede u prodaji karte za Partizan - Proleter

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od srede u prodaji karte za Partizan - Proleter

Karte za subotnji duel na stadionu u Humskoj naći će se u prodaji od srede.

Vicešampion Srbije u drugom kolu prolećnog dela sezone dočekuje ekipu Proletera.

Pošto je krajem januara Partizanu pravosnažno dodeljeno vlasništvo nad stadionom u Humskoj, subotnji meč će biti poseban, a u klubu očekuju i podršku navijača.

Karte za duel sa Proleterom biće puštene u prodaju u sredu, kada će moći da se kupe u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu i putem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << interneta.

Na dan utakmice ulaznice će se prodavati isključivo na blagajnama stadiona Partizana od 10 časova. Karte će se prodavati po ceni od 250 (Jug) i 450 (Istok i Zapad) dinara.

Meč Partizan - Proleter zakazan je za 23. februar sa početkom od 19 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Radnik - Zvezda za 200 dinara

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019, 00:53

Najjeftinije ulaznice za subotnji spektakl u Surdulici koštaju 200 dinara...Superligaš iz Surdulice ugostiće u subotu aktuelnog šampiona Srbije i lidera na tabeli domaćeg prvenstva...Karte za subotnji duel Radnika i Crvene zvezde biće puštene u prodaju u sredu, 20. februara, a moći će da se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.