Partizan želi nastavak pobedničke serije VIDEO

Izvor: OkRadio.rs, 28.Okt.2021, 12:19

Partizan želi nastavak pobedničke serije VIDEO

Fudbaleri Partizana od 16.55 dočekuju Metalac u Humskoj, u zaostalom meču petog kola Superlige Srbije. Crno-beli su u seriji od pet pobeda u domaćem prvenstvu, a novom bi dodatno pobegli Crvenoj zvezdi na tabeli.   Trenutna razlika između "večitih" je pet bodova, koja je ostala na snazi nakon poraza crveno-belih u Surdulici u sredu.   Partizan nije kiksnuo u novijoj istoriji protiv tima iz Gornjeg Milanovca u Beogradu i na poslednjih osam mečeva imaju isto toliko trijumfa.   "Imamo utakmicu uvek bitnu za nas, igramo s Metalcem, zahtevna utakmica, što se pokazalo iz prethodnih mečeva s njima. Znate da smo u jednoj od tih utakmica izgubili bodove,...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

(VIDEO, UŽIVO) Partizan - Metalac, crno-beli hoće da pobegnu Zvezdi na plus osam! Gosti u Humskoj sa čak 5 BONUS IGRAČA!

Izvor: Kurir, 28.Okt.2021

Fudbaleri Partizana u odloženom meču 5. kola Superlige dočekuju Metalac (16.55)

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.