Partizan zaradio 2,2 miliona evra od prodaje igrača

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2013, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan zaradio 2,2 miliona evra od prodaje igrača

Crno-beli su početkom 2013. sklopili poslove od kojih će dobro popuniti klupsku kasu. Na tri transfera zaradiće oko 2,2 miliona evra, čime će značajno popraviti ne baš sjajnu finansijsku situaciju.
Iako se pretpostavljalo da je suma veća, od prodaje Nemanje Tomića u Genčlerbirligi Partizanu pripada 900.000 evra, transfer Stefana Šćepovića u Busan vredan je milion evra, dok će se štoper Sreten Sretenović preseliti u Južnu Koreju za 300.000 evra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan zaradio 900.000 evra prodajom Tomića!?

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jan.2013, 01:29

Posle Radosava Petrovića, Duška Tošića i Dejana Lekića, novi član Genčlerbirligija postao je i Nemanja Tomić. Vezista Partizana stavio je paraf na troipogodišnji ugovor sa timom iz Ankare.. – Od Radosava Petrovića sam čuo puno pozitivnih stvari o Genčlerbirligiju i turskom fudbalu. Lepše...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Tumbaković: Krećemo u kupovinu, ali neće biti mnogo potpisa

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jan.2013

Potvrdio je i Ljubiša Tumbaković da su transferi Stefana Šćepovića i Sretena Sretenovića u Busan pred realizacijom.. – Sve je precizirano, njih dvojica u ponedeljak putuju za Južnu Koreju, na lekarske preglede i dogovaranje uslova saradnje sa novim klubom. Što se nas tiče, lako smo našli...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.