Partizan zacementirao Cement sa bele tačke

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2013, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan zacementirao Cement sa "bele tačke"

Fudbaleri Partizana gostovali su Cementu u sklopu 100. godišnjice kluba i pred 1500 gledalaca pokvario slavlje Beočincima - 4:0.

 Miloš Jojić

 

Crno-beli su lako došli do pobede u prijateljskom odmeravanju snaga zahvaljujući penalima. Jojić je otvorio goleadu sa bele tačke u 37, nastavio Saša Marković u 50, Kojić iz penala u 70, a zatvorio Brašanac efektno u 89. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

Crno-beli su bili oslabljeni neigranjem A reprezentativca, golmana Vladimira Stojkovića, potom članova omladinske reprezentacije Andrije Živkovića i Danila Pantića, a izostao je i crnogorski levi bek Vladimir Volkov.

 

Aktuelni srpski šampion nije imao milosti prema slavljeniku, koji je bio egal sve do prve najstrože kazne, ali gledaoci su aplauzom ispratili aktere meča.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Partizan zacementirao Cement sa "bele tačke"

Izvor: Dzungla.org, 10.Sep.2013

Fudbaleri Partizana gostovali su Cementu u sklopu 100. godišnjice kluba i pred 1500 gledalaca pokvario slavlje Beočincima – 4:0. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.