Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024, 10:30

Partizan za tri dana igra evroligašku utakmicu, evo koga još čeka Željko!

Autor: Aleksandar Obrenović

ponedeljak 26.02.2024.

09:30

Izvor: Sportske.net


Košarkaši Partizana pune baterije za ostatak sezone. 
Ne možemo reći da je uspešan dosadašnji deo jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nigde crno-beli nisu ostvarili zacrtano, ali daleko od toga da je sve gotovo i jedino što je propušteno jeste Kup Radivoja Koraća u Nišu gde je ekipa Željka Obradovića poražena u finalu od Crvene zvezde. 
Obradović je juče okupio igrače na koje može da računa u maloj sali Štark arene, a stigle su i dobre vesti, a to je da su se oporavili košarkaši koji su bili povređeni ili su imali zdravstvene probleme, a to su Alen Smailagić i Džejms Naneli. 
Pored njih, u Beogradu su i Džejlin Smit, Mateuš Ponjitka, Bruno Kaboklo i Zek Ledej, sva četvorica su odigrali samo po jednu utakmicu za svoje nacionalne timove, drugu su propustili ili će propustiti zbog obaveza u crno-belom dresu. 
Ostaje još da se vrate košarkaši reprezentacije Srbije, a to su Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Balša Koprivica i Uroš Trifunović, što znači da su juče na raspolaganju treneru crno-belih bili Danilo Anđušić, Tristan Vukčević, Kevin Panter, Frenk Kaminski i Pi-Džej Doužer, pored gore pomenutih košarkaša koji su prevazišli zdravstvene probleme i koji su se vratili u Beograd. 
Partizan svoj meč protiv Efesa igra u Beo

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fenomenalni Batler: „Jović je kriv za sve!“

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024

Autor: Aleksandar Obrenović . . ponedeljak 26.02.2024. . . 08:30 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.