Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024, 10:30

Fenomenalni Batler: „Jović je kriv za sve!“

Autor: Aleksandar Obrenović

ponedeljak 26.02.2024.

08:30

Izvor: Sportske.net


Srpski krilni košarkaš Nikola Jović neće igrati na narednom meču Majamija protiv Sakramenta, sve zbog suspenzije od >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << strane NBA lige. 
Razlog je ona tuča protiv Pelikansa, Jović je uleteo sa klupe i automatski po pravilima sledi suspenzija, iako je bio jedan od glavnih aktera tuče. 
Džimi Batler je još jedan od košarkaša koji su suspendovani, a legendarni košarkaš je posle suspenzije objavio i šaljiv komentar:
„Sve je ovo krivica Nikole Jovića“, napisao je on i to nije sve, uredio je fotografiju sa postera čuvenog filma „Bad boys“, odnosno „Loši momci“ sa Martinom Lorensom i Vilom Smitom, gde je umesto glavnih likova tog filma ubacio svoju i Jovićevu sliku. 
Pogledajte!


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Saopštenja i u Turskoj, Galatasaraj: „Ovo su vaše prljave ruke!“

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024

Autor: Aleksandar Obrenović . . subota 24.02.2024. . . 23:45 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.