Partizan za manje od dva minuta slomio Radnik (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2018, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan za manje od dva minuta slomio Radnik (VIDEO)

Partizan nastavlja poteru za Crvenom zvezdom. Crno-beli su pobedili u Humskoj Radnik iz Surdulice - 2:0 (0:0) i makar na nekoliko sati smanjili zaostatak za liderom na devet bodova.

Četa Miroslava Đukića je prespavala prvo poluvreme, kada nije stvorila nijednu šansu. U nastavku, trgli su se domaći. U prvom napadu je Ognjen Ožegović pogodio stativu posle odličnog dodavanja Tavambe. To kao da je bio podstrek za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šampiona, koji je nastavio da kidše na gol Surduličana.

Posle faula nad Đerlekom sudija je pokazao na belu tačku, a siguran relaizator u 64. minutu bio je Marko Jevtović. Odmah u sledećem napadu, Miletić je po drugi put zatresao mrežu gostiju i tu je bio kraj nada gostiju da mogu da iznenade crno-bele.

Trener Partizana Miroslav Đukić nastavio je sa praksom da šansu daje tinejdžerima. Od prvog minuta na terenu su igrali: Đerlek, Cucin i Marković i ostavili odlčan učinak i najavili svetlu budućnost u klubu iz Humske. Posle dva susreta bez pomoći "grobara" zbog kazne ovaj put tribine stadiona Partizana nisu zvrjale prazne.

Bila je ovo četvrta uzastopna pobeda Partizana, a treća u Super ligi Srbije.

PROČITAJTE TOK MEČA!

65. minut -GOOOL, MIletić je postigao i drugi gol, Partizan ide ka novoj pobedi.

64. minut - GOOOL, Marko Jevtović je siguran sa "bele tačke".

63. minut - Penal za Partizan posle faula nad Đerlekom.

47. minut - Ožegović je pogodio stativu posle asistencije Tavambe. Najbolja prilika na meču.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.