Partizan večeras u Augsburgu

Izvor: TV Arena Sport, 01.Okt.2015, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan večeras u Augsburgu

U meču drugog kola grupe L Lige Evrope ekipa Partizana od 19 časova gostuje ekipi Augzburga.

Šampion Srbije je prethodnog vikenda prekinuo seriju loših rezultata u nacionalnom šampionatu, savladavši Voždovac posle preokreta. Navijači se nadaju da je ekipa ušla u ritam i da je ovo početak pozitivne serije.

Tim iz Humske 1 deveti put u svojoj istoriji igra u Nemačkoj, prvi put sa Augzburgom, a u dosadašnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << susretima sa Bundesligašima nije osvojio ni bod.

Partizan će na WWK Areni tražiti drugu pobedu u grupi kako bi povećao svoje šanse za proleće u Evropi, a prvu na strani, u svom šestom nastupu, od kada se Liga Evrope igra u ovom formatu od 2004. godine.

Na linku Sportske vesti uvek možete pronaći najnovije novosti iz sveta sporta

Posetite naše Facebook  i Twitter stranice

Obezbedite naš paket na vreme i pratite vaša omiljena takmičenja.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE: Liverpulu i Borusiji samo po bod

Izvor: B92, 01.Okt.2015

Liverpul i Borusija Dortmund razočarali su u drugom kolu Lige Evrope osvojivši samo po bod, dok su očekivane pobede ostvarili Napoli i Viljareal...Liverpul je igrao samo 1:1 sa Sionom na Enfildu, dok je Borusija sa Nevenom Subotićem u timu izbegla poraz od PAOK-a na Tumbi istim rezultatom...Napoli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.