Partizan uzvraća udarac, dovodi bivšeg košarkaša Zvezde!?

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 15:17

Partizan uzvraća udarac, dovodi bivšeg košarkaša Zvezde!?

Da li nam se sprema još jedna "bomba"?

Crvena zvezda se pojačala doskorašnjim košarkašem Partizana Korijem Voldenom, a izgleda da "crno-beli" spremaju još jaču "bombu".

Kako prenosi novinar Sportanda Emilijano Karčija, Partizan je ozbiljno zainteresovan za bivšeg košarkaša Zvezde Nemanju Dangubića!

Za sada nema mnogo detalja o tome, reprezentativac Srbije trenutno je član Estudijantesa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gde je u ACB ligi prosečno beležio 5.8 poena i 4.4 skoka po meču.

Dangubić je karijeru počeo u Hemofarmu, da bi posle jedne sezone stigao u Megu 2012. godine.

Dve sezone bile su dovoljne da privuče pažnju svojim igrama, pa je obukao dres Crvene zvezde koji je nosio pune četiri godine pre nego što je 2018. godine stigao u Bajern.

Od prošle godine je član Estudijantesa, ali nema sumnje da bi ovim potezom Dangubić podigao veliku buru u košarkaškoj javnosti...

Nemanja Dangubic is drawing serious interest from Partizan Belgrade, a source told @Sportando.

The Serbian averaged 5.8ppg and 4.4rpg in ACB with Estudiantes

— Emiliano Carchia (@Carchia) July 6, 2020
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNO-BELI POKUŠAVAJU DA UZVRATE UDARAC: Partizan dovodi bivšeg igrača Crvene zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020

Uvereni su da mogu da uspeju...Još se ne mire navijači Partizna sa činjenicom da je Kori Volden odlučio da pređe u Crvenu zvezdu, a čini se da će crno-beli pokušati da uzvrate večitom rivalu...Ime koje se knstantno provlači u tm kombinacijama je Nemanja Dangubić, krilo koje je bilo u timu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pao dogovor, Partizan dobija "crveno-belo" pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 11:43

Otkriveni novi detalji pregovora...Najave da bi Nemanja Dangubić mogao da postane novi košarkaš Partizana dobile su novi pravac...Novinar Jurohupsa Nikos Varlas objavio je informaciju da će nekadašnji član Crvene zvezde potpisati višegodišnji ugovor sa Partizanom...Reprezentativac Srbije trenutno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.