Partizan uložio 15 miliona evra

Izvor: S media, 21.Sep.2010, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan uložio 15 miliona evra

Uprava Partizana uložila je u poslednje dve decenije oko 15 miliona evra u rekonstrukciju stadiona u Humskoj.

Direktor stadiona "Partizan", Aleksandar Stepanović, nabrojao je neke od glavnih izmena uoči prvog domaćinstva crno-belih u Ligi šampiona, ali i podsetio na brojna ulaganja tokom poslednjih 20-ak godina, prenosi Politika. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

- U poslednjih 20 godina, koliko sam na funkciji direktora stadiona, Partizan je uložio oko 15 miliona evra u stadion. Rađena je sanacija stubova, teren je kompletno zamenjen, stadion je dobio nove lože, postavljene su stolice na južnoj i severnoj tribini, a više puta su i menjane. Ne treba zaboraviti ni izgradnju novih loža, izgradnju staklenog dela objekta ispod severne tribine gde su klupske prostorije i ulaganja u semafore - započeo je priču prvi čovek "Partizanovog hrama".

Najnovije "šminkanje" stadiona je u toku, jer je inspekcija UEFA ponovo našla nedostatke, a koštaće oko 400.000 evra.

- Trenutno na rekonstrukciji radi oko šest firmi sa 50 radnika. Prave se nove komentatorske kabine na zapadnoj tribini, u centralnoj loži se menja osvetljenje, renovirani su toaleti, urađeno je dosta molerskih radova, teren je proširen, stara ograda se menja novom i nižom, stative su zamenjene, a konstrukcija tunela je skraćena za 25 cm - dodao je Stepanović.

Direktor stadiona crno-belih rekao je da UEFA ne učestvuje u deljenju troškova, ali da klub to sebi može da priušti jer je plasmanom u Ligu šampiona zaradio dosta novca, a svakako da će se svaki uloženi evro vratiti u vidu mnogo bolje infrastrukture.

Stepanović je dodao da u brojku od 15 miliona evra, koju je "dao" na početku intervjua Politici, nije uračunata izgradnja SC Teleoptik, koja je iznosila takođe oko 15 miliona evra.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.