Partizan ubedljiv, majstorija Vulićevića! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ubedljiv, majstorija Vulićevića! (video)

Fudbaleri Partizana vratili su se na pobednički kolosek nakon poraza od Rostova. Crno-beli u četvrtoj proveri u Sloveniji savladali Goricu.

Vicešampion Srbije odigrao je u nedelju četvrtu kontrolnu utakmicu u sklopu centralnog dela priprema za novu sezonu koje ekipa sprovodi u Sloveniji.

Nakon pobeda nad Honvedom i Krakovijom, te poraza od Rostova, fudbaleri Partizana danas su savladali slovenačku Goricu rezultatom 3:0 (1:0) i tako ponovo izašli na pobednički >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kolosek.

Partizan: Kljajić (od 46' Popović) - Vulićević (od 74' Enake), Jevtović (od 74' Mitrović), N. G. Miletić, Urošević - Vakulko, Kosović, Đerlek (od 69' Kokir), Ivanović (od 60' S. Jovanović) - Ožegović, Tavamba (od 69. Ilić);

Miroslav Đukić izveo je kombinovani sastav ali se ekipa dobro pokazala pa je već nakon prvog dela igre Partizan mogao da ima dva ili tri gola prednosti.

Prvu šansu na utakmici imali su igrači Gorice u 8. minutu kada je Andrej Kotnjik stvorio sebi prostor za udarac i testirao budnost Filipa Kljajića koji je loptu izbacio u korner.

U četrnaestom minutu igre crno-beli stižu do vođstva. Lopta je posle udarca Armina Đerleka rikošetirala od noge Leandrea Tavambe do Ognjena Ožegovića koji je sa ivice peterca šutirao dovoljno snažno da golman Gorice ne stigne da interveniše.

Do odlaska na odmor još nekoliko prilika za Partizan. Strelac vodećeg gola Ožegović na isteku pola časa igre šutira pored gola iz okreta, dok je Leandre Tavamba šest minuta kasnije promašio prazan gol sa pet metara.

Nastavak utakmice doneo je još dva gola u mreži Slovenaca, ali i šansu za Gabrijela Enakea da upiše debi u crno-belim dresu.

Pre nego što je Rumun zamenio Miroslava Vulićevića Partizanov desni bek postigao je prelep gol sa dvadesetak metara i tako duplirao prednost crno-belih.

Šest minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka Slobodan Urošević koristi lošu reakciju odbrane Gorice i nakon kornera uspeva da ubaci loptu u mrežu.

Sledeću kontrolnu utakmicu Partizan igra u utorak protiv ukrajinske Zarje.






Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ubedljiv – evrogol Vulićevića, Tavamba se brukao

Izvor: B92, 01.Jul.2018

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali slovenačku Goricu 3:0 (1:0), u četvrtoj proveri na pripremama u Ptuju...Crno-beli su slavili pogocima Ognjena Ožegovića u 14, te Miroslava Vulićevića i Slobodana Uroševića u 84. minutu...To je treća pobeda Partizana u Sloveniji, a mogla je biti mnogo...

Nastavak na B92...

Nova pobeda Partizana u Sloveniji

Izvor: N1 televizija, 01.Jul.2018

Fudbaleri Partizana savladali su Goricu rezultatom 3:0 u prijateljskom meču igranom u Sloveniji...Posle pobeda nad Honvedom od 2:0 i nad Krakovijom od 1:0, kao i poraza od Rostova od 2:0, izabranici trenera Miroslava Đukića su na terenu u Stojncima slavili i protiv slovenačke Gorice...Strelci za...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.