Partizan u trećem kolu kvalifikacija

Izvor: Studio B, 24.Jul.2013, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u trećem kolu kvalifikacija

Na stadionu u Humskoj rezultatom 0:0 odigrana je revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i jermenskog Širaka.

Partizan je večeras protiv Širaka odigrao revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona rezultatom 0:0. U prvom susretu bilo je 1:1.

Partizan će se u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kolu sastati sa boljim iz dvomeča Ludogorec - Slovan Bratislava. Slovaci su u prvoj utakmici slavili sa 2:1.

Novi fudbaleri Partizana Milan Obradović i Erik Đemba Đemba predstavljeni su navijačima u Beogradu pred utakmicu svog tima sa Širakom. Njih dvojica su ove nedelje potpisali ugovore, a večeras su izašli na atletsku stazu stadiona. Navijači su ih pozdravili aplauzima.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan dočekuje Širak

Izvor: Akter, 24.Jul.2013

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i jermenskog Širaka igra se večeras od 20.45 časova

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.