Partizan u novembru ide u Hag

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u novembru ide u Hag

Otklonjena i ta dilema.

Partizan je juče saznao imena rivala u grupnoj fazi Lige Evrope, to su Mančester junajted, Astana i AZ Alkmar, objavljen je ubrzo zatim i raspored mečeva, a ono što je bilo nejasno jeste gde će AZ igrati svoje mečeve kao domaćin u Ligi Evrope.

Razlog - veliki deo krova stadiona holandskog kluba nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je srušen tokom oluje koja je zahvatila Alkmar.

Tamošnji mediji ističu da je projekat stadiona, koji je izgrađen pre samo 13 godina, imao dosta manjkavosti, da konstrukcija nije mogla da izdrži udare vetra, kao i da su i neke od prethodnih oluja već znatno ''načele'' krov. Takođe, navodi se i da zavarivački radovi nisu obavljeni prema propisima, pa je sve to dovelo do neminovnog rušenja krova.

Zbog toga će AZ i u Ligi Evrope igrati kao domaćin na stadionu u Hagu, gde će srpski predstavnik Partizan gostovati 28. novembra u petom kolu Lige Evrope.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dobre vesti za Partizan, AZ Alkmar posustaje! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 18:50

Posle devet utakmica bez ijednog poraza od početka tekuće sezone, prvi Partizanov rival u grupnoj fazi Lige Evrope danas je doživeo prvi neuspeh...U Holandiji je ovog vikenda na programu peto kolo nacionalnog šampionata, a ekipa AZ Alkmara doživela je prvi poraz od početka sezone...Ekipa koja će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.