Partizan u Šahtjoru pronašao zamenu za Belića – Ekvadorac pojačava vezni red crno-belih

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 12:11

Partizan u Šahtjoru pronašao zamenu za Belića – Ekvadorac pojačava vezni red crno-belih

Ekvadorski fudbaler Deni Kastiljo biće drugo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku.

Kako saznaje Telegraf, Kastiljo u Humsku stiže kao zamena za Kristijana Belića koji je pojačao AZ Alkmar, gde stiže na jednogodišnju pozajmicu.

Ekvdorac se najbolje snalazi na poziciji zadnjeg veznog, gde su crno-beli trenutno deficitarni posle odlaska Belića u Holandiju.

Kastiljo zbog dobrih fizičkih predispozicija može da pokrije više pozicija, tako da sem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozicije zadnjeg veznog može da igra i na sredini terena, kao i na mestu organizatora igre.

Kapiten mlade reprezentacije Ekvadora u Beograd stiže na preporuku legende Šahtjora Darija Srne koji je ubedio mladog fudbalera da pojača Partizan iako je imao ponude još tri kluba.

Kastiljo nije mogao da se izbori sa jakom konkurencijom u ekipi iz Donjecka, a u prvom delu sezone je imao svoje minute u Ligi šampiona.

Crno-beli 18. januara putuju na Kipar na glavnu fazu priprema za nastavak sezone.

Partizan se posle prvog dela sezone nalazi na prvom mestu Superlige Srbije sa bodom više u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.