Partizan srušio drim tim Radničkog iz Kragujevca

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jan.2013, 02:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan srušio "drim tim" Radničkog iz Kragujevca

Vaterpolisti Partizana plasirali su se večeras u finale Kupa Srbije, pošto su na Banjici pobedili Radnički iz Kragujevca sa 11:10 (2:1, 3:3, 3:3, 3:3).

Partizan je tokom većeg dela prvog polufinalnog meča imao prednost, a na poluvremenu je vodio sa 5:4. Najefikasniji u ekipi Partizana bili su Dušan Mandić i Stefan Mitrović sa po tri gola. U ekipi Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << najbolji je bio Damir Burić sa tri pogotka, dok su po dva gola dali Boris Zloković i Slavko Gak. U drugom polufinalnom meču od 20.00 sastaju se Crvena zvezda i Vojvodina. Finale, u kome će crno-beli braniti titulu, igraće se sutra u 19.00 takođe na bazenu SC "Banjica". Beta
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.