Izvor: RTS, 12.Avg.2022, 07:00

Partizan smenio Iliju Stolicu

Uprava Partizana smenila je trenera Iliju Stolicu, nakon lošeg starta sezone i ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope, prenose beogradski mediji.
Uprava Partizana rešila je da smeni trenera posle katastrofalnog starta sezone, a kap koja je prelila čašu je ispadanje iz kvalifikacija za Ligu Evrope od kiparskog AEK-a. 

Ilija Stolica je prihvatio posao u trenutku kada je to malo ko želeo i na klupi Partizana se zadržao nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više od 60 dana.
Stolica je ostvario pobedu u prvom kolu prvenstva u Ivanjici, a potom je Partizan vezao pet mečeva bez pobede - remi sa Radničkim, potom i sa TSC-om, poraz od Novog Pazara, poraz na Kipru od AEK-a, a potom i večerašnji remi. 
Navijači su na meču sa AEK-om podržali Stolicu i fudbalere, a gotovo čitav meč su skandirali protiv uprave, koju smatraju odgovornom za stanje u fudbalskom klubu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.