STOLICA: Teška situacija, nemamo sreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 23:10

STOLICA: Teška situacija, nemamo sreće

Novi krah crno-belih.

Trener Partizana Ilija Stolica bio je razočaran posle ispadanja njegove ekipe od AEK-a (2:2) u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli nisu uspeli da nadoknade minus iz prvog duela u Larnaki kada je bilo 2:1 za Kiprane.

- Ne mislim da bolja ekipa ide dalje. Mislim da smo počeli dobro. Kontrolisali smo sve kako treba. Greške su uslovile da odigramo nerešeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ispadnemo. Teška situacija - rekao je Stolica.

Nije želeo da daje podrobnije analizira meč.

- Teško je sada analizirati, imali smo dva puta rezultat, ali smo u jednom trenutku imali prednost. Definitivno je da nemamo sreću. Možda i nismo zaslužili, ali tako je. Mislim da ovo nije Partizanov maksimum.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STOLICA NAKON NOVE BRUKE PARTIZANA: Nemamo ni sreće, trebali smo da prelomimo meč!

Izvor: Kurir, 11.Avg.2022

Trener Partizana Ilija Stolica bio je izuzetno razočaran nakon eliminacije od kiparskog AEK-a

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.