Partizan slavio u Podgorici za prvo mestu u ABA ligi

Izvor: Beta, 21.Apr.2023, 22:12

Partizan slavio u Podgorici za prvo mestu u ABA ligi

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u gostima podgoričku Budućnost sa 83:82 (19:15, 22:16, 18:25, 24:26), u zaostalom meču 22. kola regionalne Aba lige.Ovo pobedom Partizan je obezbedio prvo mesto na tabeli i prednost domaćeg terena u plej-ofu.Partizan su do pobede predvodili Kevin Panter sa 14, Matijas Lesor sa 13, Zek Ledej sa 12 i Joanis Papapetru sa 11 poena.Kod Budućnosti bolji od ostalih bio je Erik Grin sa 31 poenom.Partizan je ligaški deo završio na prvoj poziciji sa 24 pobede i dva poraza. Budućnost je na trećem mestu sa 18 pobeda i osam poraza.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćurković: Ne gubim nadu

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 10:23

Počasni predsednik Partizana i legendarni golman Ivan Ćurković rekao je da veruje u crno-beli tim i da nije pesimista...Fudbalski klub Partizan trenutno prozi kroz veoma turbultan period, ligaški deo sezone su završili na tek četvrtom mestu na tabeli Superlige i predstoji im velika borba za drugo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.