Ćurković: Ne gubim nadu

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 10:23

Ćurković: Ne gubim nadu

Počasni predsednik Partizana i legendarni golman Ivan Ćurković rekao je da veruje u crno-beli tim i da nije pesimista.

Fudbalski klub Partizan trenutno prozi kroz veoma turbultan period, ligaški deo sezone su završili na tek četvrtom mestu na tabeli Superlige i predstoji im velika borba za drugo mesto.

Crno-beli su u toku ove sezone promenili čak tri trenera. Sezonu je počeo Ilija Stolica, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle njega na klupu je seo Gordan Petrić, da bi na njegovo mesto stigao Igor Duljaj.

"Vidim sunce, nisam pesimista. Mora da grane! Partizan ima ekipu za „gore”, treba dodati gas i pronaći rešenje da se u dogledno vreme bude i prvi. Neophodno je da postoje red i disciplina na svim nivoima, klub bez toga ne može da funkcioniše. Mora da se zategne! Kad sam bio predsednik, tolike godine, znalo se ko šta radi. Nikad Bjekoviću nisam govorio dovedi „tog i tog” igrača, dobar je. Šta je Nenad predlagao, ja sam prihvatao. Tumbaković, takođe. Odlično su se bavili sportskim stvarima, Zečević i ja svim drugim ", rekao je Ćurković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĆURKOVIĆ NE GUBI NADU U PARTIZAN: ‘Nisam pesimista!’

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2023

Bivši čuvar mreže ‘crno-belih’ veruje u svoj tim. Fudbalski klub Partizan ove sezone prolazi kroz buran i težak period. Regularni deo Mozzart Bet Superlige Srbije završili su na četvrtom mestu sa 57 bodova, a u posledenjem kolu, savladio ih je Čukarički. ‘Crno–beli‘ su u toku ove sezone...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.