Partizan silno želeo Marka Petkovića, evo zašto nije otišao u Humsku (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan silno želeo Marka Petkovića, evo zašto nije otišao u Humsku (video)

Bilo je raznih priča, a Petković tvrdi da je sve zapravo bilo ''vrlo prosto''.

Marko Petković je ovog leta iz Crvene zvezde prešao u ''bratski'' Spartak iz Moskve, ali posle četiri godine provedene na Marakani, teško mu je da se rastane od voljenog kluba.

On je uoči Zvezdinog gostovanja u Pavlodaru posetio jedan od treninga crveno-belih i u razgovoru za ''Zvezda TV'' osvrnuo se na najznačajnije trenutke koje je proživeo na Marakani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ali, ne samo to, već se podsetio i one ''zavrzlame'' i kontradiktornih vesti pre nego što je potpisao za Zvezdu, s obzirom da ga je Partizan snažno želeo u svojim redovima i izgledalo je da će crno-beli uspeti u tome.

Ali, do tog transfera nije došlo, a Petković četiri godine kasnije otkriva i zbog čega.

''Otišao sam tamo gde je srce htelo i to bih poručio svakome ko voli Zvezdu. Ne gledajte finansijske aspekte, u kakvom god trenutku klub bio, Zvezda je Zvezda i verujte mi, ovo što se ovde doživi, teško da može igde drugo'', poručio je Petković, a o čemu je još govorio, pogledajte u prilogu.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Bomba'' iz Rusije - Tražila ga Zvezda, otišao kod Grofa!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2017

Crvena zvezda definitivno ostala bez jednog od najavljivanih pojačanja...Srpski vicešampion ovog leta je već angažovao čak deset pojačanja, ali spisak tu ne bi trebalo da bude zaključen, pogotovo ako bude novih odlazaka i ako crveno-beli stignu daleko u kvalifikacijama za Ligu Evrope...Jedan od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.