Partizan proslavio rođendan, Vučelić imao poruku za komšije

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan proslavio rođendan, Vučelić imao poruku za komšije

Sportsko društvo Partizan proslavilo je u “Zemunelu” 74. rođendan. Tradicionalno, dodeljene su godišnje nagrade. Najbolji sportista crno-bele porodice je rvač Aleksa Erski, dok je priznanje za najuspešniju sportistkinju dobila strelkinja Andrea Arsović.
Na meču Tuluz – Bordo, naša kladionica nudi kvotu 6.40 za igru X-1.
Kuglaši su najbolja muška ekipa, dok je u ženskoj konkufenciji za najsupešniju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << proglašena ekipa dizačica tegova. Posebna priznanja za osvajanje kupova i šampionata poneli su košarkaški, rvački, fudbalski, plivački i karate klub.
– Dragi partizanovci, poštovani prijatelji, želim da se zahvalim fudbalerima koji su na rođendan poklonili pobedu u Astani. Hvala i košarkašima koji su pobedom počeli takmičenje u Evrokupu. Ime Partizana je u ove 74 godine proneto svetom ubedljivim pobedama. Mi smo tokom ove 74 godine bili pobednici. Kada smo klecnuli, to nismo doživljavali kao tektonski poremećaj ili zemljotres. Danas ima onih koji govore kako se uživljavamo u ulogu žrtve, kako mi na samoviktimizaciji gradimo identitet. To nije tačno, to su zli jezici i zle pameti. Ne mogu pobednici sa pobedničkim mentalitetom da glume žrtve – rekao je predsednik Sportskog društva Partizan Milorad Vučelić.
On je podsetio na nedavne scene sa stadiona u Humskoj, kada su crno-bele bodrila deca.
– I kada klonemo, u pomoć nam priđe 30.000 dečaka i devojčica. Pomnožite to sa pet, jer toliko je njihovih roditelja i rođaka, partizanovaca. To su budući pobednici i zalog budućih pobeda Partizana. Jedino što traže Partizan i njegovi klubovi, sećajući se mudrih reči patrijarha Pavla: “Lopta tebi, lopta meni, pa kome sreća junačka”. Mi bolje vidimo našu budućnost, ne samo kad vidimo tih 30.000 dečaka i devojčica na dve utakmice na stadionu JNA, već zato što stojimo na leđima naših predaka i osnivača koji su se antifašističkom borbom protiv brojnijeg protivnika borili i izborili. Živeo Partizan i napred Partizan – rekao je Milorad Vučelić.


The post Partizan proslavio rođendan, Vučelić imao poruku za komšije appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

BUNDESLIGA Grujić i Herta jači od Fortune

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019

Ozdravila je Herta. Drugom uzastopnom pobedom, ekipa iz prestonice Nemačke, ušuškala se u sredini tabele Bundeslige. Ovog petka, u Berlinu je pala Fortuna iz Dizeldorfa – 3:1 (2:1).. Na meču Paderborn – Majnc, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za igru GG4+.. Dugo se na terenu ništa značanije...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.