Izvor: RTS, 13.Okt.2022, 08:11

Partizan priželjkuje još jednu pobedu nad Kelnom u Ligi konferencija (18.45, RTS1)

Fudbaleri Partizana večeras od 18.45, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, igraju u Beogradu protiv Kelna utakmicu četvrtog kola grupe D Lige konferencija.
Nakon velike pobede u Nemačkoj, Partizan večeras na stadionu u Humskoj dočekuje Keln, a trener crno-belih Gordan Petrić rekao je na konferenciji za medije u sredu da će njegova ekipa "pod punim gasom" izaći na megdan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rivalu iz Bundeslige, ali da će meč biti potpuno drugačiji od prethodnog.

Crno-beli su posle trijumfa u Nemačkoj prvi na tabeli grupe D, sa pet bodova u tri odigrane utakmice, koliko ima i Nica, sa kojom su u Beogradu odigrali nerešeno (1:1).
Prethodno, u prvom kolu trećeg po kvalitetu evropskog takmičenja, tim iz Humske je osvojio bod protiv Slovackog (3:3), iako je na poluvremenu bilo 2:0 za ekipu iz Češke.
Keln dolazi u Beograd kao trećeplasirana ekipa u grupi D Lige konferencija. Nemci su u prvom kolu odigrali nerešeno 1:1 protiv Nice, u utakmici koja je kasnila zbog nereda na tribinama, a potom pobedili Slovacko u Nemačkoj 4:2.
U domaćem prvenstvu, "jarčevi" trenutno zauzimaju deveto mesto na tabeli, sa 13 bodova u devet utakmica, a između dva susreta sa Partizanom ubedljivo su poraženi od Šalkea.
Ekipa Gordana Petrića nalazi se u odličnoj formi, vezala je pet uzastopnih pobeda u Superligi Srbije, a poslednja je zabeležena u nedelju protiv Voždovca.
Glavni arbitar meča u Beogradu biće Izraelac Roj Rajnšrajber, a pomagaće mu David Biton i Sagi Mecamber, takođe iz Izraela. 
Utakmica Partizan - Keln, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, počinje u 18.45, a njen tok možete pratiti na našem portalu.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda u Budimpešti protiv Ferencvaroša traži nove bodove u Ligi Evrope (21.00, RTS1)

Izvor: RTS, 13.Okt.2022

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, igraju u Budimpešti protiv Ferencvaroša utakmicu četvrtog kola grupe H Lige Evrope. . Crvena zvezda je i posle pobede nad mađarskom ekipom u Beogradu na začelju u H grupi drugog...

Nastavak na RTS...

Partizan ponovo ruši Keln! Ovde možete da gledate borbu crno-belih u Ligi konferencija!

Izvor: 24sedam.rs, 13.Okt.2022

Posle pobede u Nemačkoj ekipa Gordana Terzića nada se novom uspehu

Nastavak na 24sedam.rs...

Partizan večeras na svom terenu dočekuje Keln

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2022

Fudbaleri Partizana igraju večeras od 18.45 sati na svom terenu sa Kelnom u meču četvrtog kola grupe D Lige konferencija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan – Keln

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Okt.2022

Crno-beli imaju bitan meč koji bi mogao da im donese evropsko proleće Fudbaleri Partizana od 18.45 u Humskoj igraju meč protiv Kelna u okviru četvrtog kola grupe D u Ligi konferencija. TV prenos meča obezbeđen je na RTS 1 i Arena premium 1 kanalu, a možete da ga pratite i na Telegrafu u tekstualnom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.